Newest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Honderden doden door aardbeving op grens Irak en Iran – RTL NIEUWS” video below:


Een krachtige aardbeving in Irak en Iran gisteravond heeft voor honderden slachtoffers gezorgd. De beving had een kracht van 7,3. De schade is enorm. En er liggen nog veel mensen onder het puin.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter : ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.