Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Tijdlijn Iran-akkoord: sancties ruilen tegen kernprogramma – RTL NIEUWS” video below:


De deal lijkt simpel: Iran stopt met het ontwikkelen van kernwapens, en in ruil daarvoor worden de sancties tegen het land opgeheven. President Obama zet er in 2015 zijn handtekening onder, maar zijn opvolger Donald Trump is niet zo gecharmeerd van het akkoord.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.