Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Bazen van Ajax willen geen huldiging voor Ajax-vrouwen” video below:


De Ajax-vrouwen krijgen geen grote huldiging, zoals de mannen wel altijd krijgen als ze kampioen zijn geworden. Ze zijn bang dat er niet genoeg fans naar de huldiging komen. En ook vindt Ajax dat de stemming bij de club slecht is, omdat het niet goed gaat met het mannen-elftal. #nieuws #jeugdjournaal #ajax #huldiging #voetbal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.