Newest video release aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Check out this “Beveiliger van ‘De Nachtwacht’ OVERSCHAT zijn JAREN ’20 inboedel | Hoeveel Ben Je Waard? | KIJK” video below:


Viktor Brand neemt een kijkje in de portemonnee van Mark Davids. Deze beveiliger van De Nachtwacht is in het dagelijkse leven een antiekverzamelaar. Bij hem thuis treft Viktor dan ook allemaal bijzondere spullen aan uit de jaren ’20. Hoeveel is dit tegenwoordig nog waard? Samen met financieel expert Eef van Opdorp duiken ze in de totale financiën van Mark.
Abonneer voor meer:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.