Latest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Kan de oorlog in Oekraïne ook naar Nederland komen?” video below:


Het is bijna elke dag in het nieuws: de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. De strijd duurt al meer dan acht maanden en lijkt voorlopig nog niet voorbij. Kinderen maken zich er best zorgen over en er komen veel vragen over binnen. Bombardementen, gevechten en toespraken van de presidenten. Er is elke dag wel wat heftigs te vertellen. Niet gek dus als je bezorgd bent. Maar volgens…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.