Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Kinderen protesteren tegen drukke weg dwars door dorp” video below:


Kinderen in het dorp Mariënheem hebben gisteren geprotesteerd. Ze zijn boos dat er een gevaarlijke weg dwars door hun dorp loopt. De weg zou verplaatst worden, maar door nieuwe regels wordt dat uitgesteld. #jeugd #jeugdjournaal #protest #mariënheem

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.