Latest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “17 jaar Rutte: hoogte- en dieptepunten” video below:


Mark Rutte kondigde gisteren zijn vertrek uit de politiek aan. Dat betekent dat er een einde komt aan zijn lange politieke carrière. 17 jaar lang was bij de leider van de VVD, waarvan 13 jaar als premier van Nederland. In deze video een overzicht met de hoogte-en dieptepunten van zijn politieke loopbaan.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.