Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Basketballer krijgt gevangenisstraf van 9 jaar in Rusland” video below:


De Amerikaanse basketbalster Brittney Griner moet 9 jaar naar de gevangenis in Rusland. Die straf krijgt ze, omdat ze cannabis-olie bij zich had in dat land. Dat is in Nederland gewoon in de winkel te koop, maar in Rusland verboden. #jeugdjournaal #griner #rusland

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.