Latest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Chinees Venetië” video below:


Het had het Chinese Venetië moeten worden, Venice Town. Maar het enorme bouwproject ligt volledig op zijn gat door de ingestorte huizenmarkt. Onze correspondent Roland Smid nam er een kijkje.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#china #venetie #huizenmarkt

Volg het laatste nieuws op onze site:

Volg RTL…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.