Newest video updates aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Watch this “GUTI ya ‘espera’ a VEGA en el PSV | EXPLOTÓ el CHAPITO en CHIVAS | HERRERA dice SÍ a LIBERTADORES” video below:


Jugador de Cruz Azul pide ser titular. Guti manda un guiño a Alexis Vega. El Chapito se enojó y mandó mensaje

►SÍGUENOS EN TWITCH:

►TIKTOK:
►Facebook:
►Twitter:
►Instagram:

►Lo mejor del FÚTBOL INTERNACIONAL…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.