Latest video release regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Watch this “Het is beslist: Gustaph mag voor ons land naar het Eurovisiesongfestival” video below:


Zaterdag was er de finale van Eurosong, de wedstrijd om te kiezen wie er voor ons land naar het Eurovisiesongfestival mag in mei. De winnaar is Gustaph en zijn lied heet “Because Of You”.

šŸ‘ Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal en laat een comment achter. Die lezen we met veel plezier!
šŸ’» Surf naar voor nog meer leuke videoā€™s en de…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.