Newest video release about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Hier moeten kinderen het verst fietsen naar de middelbare” video below:


Ben jij vandaag op de fiets naar school gekomen? En was dat ver of juist dichtbij? Onderzoekers hebben uitgerekend wat het verschil is tussen fietsen naar de basisschool en naar de middelbare. En wat blijkt: En wat blijkt: de middelbare school is gemiddeld vier keer zo ver weg.

Benieuwd hoe ver de dichtstbijzijnde middelbare in jouw buurt is? Op deze site staat een kaart van Nederland waarop…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.