Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “RTL Sport Update: ‘115.000 euro boete voor Hamburger SV'” video below:


– Gastland Rusland start WK met 5-0 winst tegen Saoedi-Arabië.
– Hamburger SV krijgt boete van 115.000 euro
– Vitesse-speler Guram Kashia vertrekt na acht jaar naar San Jose Earthquakes.
– Dylan Groenewegen wint tweede etappe van Ronde van Slovenie.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.