Newest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Zeeland was groothandelaar in tot slaaf gemaakten” video below:


Op 1 juli bieden de provincie Zeeland en de Zeeuwse steden Vlissingen en Middelburg hun excuses aan voor het slavernijverleden. En dat is niet voor niets: Zeeland was het centrum van de Nederlandse handel in tot slaaf gemaakten. We praten met Angélique Duijndam, die zich hard heeft gemaakt voor Zeeuwse excuses. En we duiken in het Zeeuwse archief, waar we zien hoe mensen als goederen werden…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.