Latest video updates related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Captagon, de drug die het Midden-Oosten overspoelt” video below:


Ze zitten verstopt in partijen meloenen, of onderin vrachtwagens of schepen. Captagon-pillen, of eigenlijk amfetamine. De drug is zeer populair in het Midden-Oosten. Met de productie, handel en smokkel zijn miljarden euro’s gemoeid. Opvallend: vooral het regime van de Syrische president Assad haalt er heel veel geld mee binnen. De buurlanden willen dat de Captagonsmokkel stopt, maar dat lukt…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.