Latest video updates regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Ontruiming Duits bruinkooldorp begonnen” video below:


Ontruiming Duits bruinkooldorp begonnen, activisten geven niet op. Het Duitse dorp Lützerath moet wijken voor een oprukkende bruinkoolmijn. Maar milieu-activisten verzetten zich daartegen. Ze houden het dorp en de natuur er omheen al weken bezet. Nu is de politie begonnen met de ontruiming.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app:

#duitsland…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.