Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Watch this “Oude tanks opeens goud waard” video below:


Nu er besloten is dat er ook tanks aan Oekraïne geleverd mogen worden, staat de telefoon bij een Belgische wapenhandelaar opeens roodgloeiend. Jaren geleden kocht hij tientallen afgedankte tanks van het Belgische leger voor een habbekrats op. Nu kan hij een veelvoud van de betaalde prijs vragen.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app: ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.