Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Rechtszaak ex-geliefden Johnny Depp en Amber Heard afgelopen” video below:


De rechtszaak tussen acteurs Johnny Depp en Amber Heard is afgelopen. Johnny Depp heeft op de meeste punten gelijk gekregen van de jury. Amber Heard moet 10 miljoen dollar betalen aan de acteur. #nieuws #jeugdjournaal #johnnydepp #amberheard #rechtszaak

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.