Latest video updates aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Steeds jonger naar de gym: dit doet fitness met een puberlichaam” video below:


Je uitleven in de sportschool is onder tieners populairder dan ooit. Jonge jongens willen er zo gespierd mogelijk uitzien. Zoals de 15-jarige Vince. Hij ruilde zijn Playstation in voor de sportschool en traint nu zeven dagen per week. In deze video vertellen we wat dat doet met een tienerlichaam.

Meer video’s zien? Abonneer je op ons kanaal en download onze app: ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.