Newest video release regardingjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Check out this “The Judge’s CHILLING Speech to XXXTENTACION’s Killer… ๐Ÿ‘€ #shorts #xxxtentacion” video below:


#Shorts #Rapper #RapTV

Make sure to subscribe for daily Hip-Hop content!

Via: RapTV
Follow us on social media to stay up to date on all things RAP! :
Instagram:
Spotify:
Twitter:
Tik Tok:
Discord:
Website:
Text us: 908-341-0067..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.