Latest video updates related tojim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Have a look at this “Black Correctional Officers BARRED From Guarding Derek Chauvin Settle Suit For $1.5 Million” video below:


Eight Minnesota correctional officers of color will split a $1.5M settlement for not being permitted to have any contact with Derek Chauvin when he arrived at the Ramsey County adult detention facility in May of 2020.

The six men and two women say they were ordered, along with other people of color, to the third floor of the jail and prohibited from going to the fifth floor, where Chauvin…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.