Latest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Dame Emma Thompson on being ‘brave’ and sexy in Good Luck To You, Leo Grande – BBC News” video below:


Dame Emma Thompson wants to talk about sex.

It’s all because of her new film Good Luck To You, Leo Grande.

In it she plays a widow in search of sexual fulfilment, starring alongside Daryl McCormack who plays the sex worker she hires to help in her quest.

Both stars spoke with the BBC’s Alex Stanger about the project.

Please subscribe HERE

#EmmaThompson…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.