Newest video release regardingnl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Ic-arts Marco na dienst van 24 uur: ‘Het is heftig, de patiënten zijn relatief jong'” video below:


Marco Knook is medisch hoofd op de ic van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Om mensen te laten zien wat er speelt heeft hij zelf opnames gemaakt. Op zijn afdeling ziet hij amper bejaarden, maar wel mensen tussen de 40 en 65 jaar oud…(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.