Newest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “In India sterven de armsten in het riool – RTL NIEUWS” video below:


Het is levensgevaarlijk en ongelofelijk vies. In India speelt het leven van de allerarmsten zich af in het riool, dat ze met hun blote handen moeten ontstoppen. Alleen al dit jaar zijn daarbij zeker 50 mensen omgekomen.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu LIVE het nieuws op:
Facebook :
Twitter :…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.