Newest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Check out this “Kenya’s Killer Roads – BBC Africa Eye documentary” video below:


Africa Eye exposes dodgy driving licences and dangerous vehicles on Kenya’s killer roads.

Have the network of roads which criss-cross Kenya become death traps? Between 2020 and 2021 Kenyan road deaths rose more than 20 per cent. Last year, more than 4,500 were killed and over 16,000 injured. The Kenyan Government says drunk driving, overloading, and speeding are among the top causes of the…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.