Newest video release aboutnl news,nl news covid,klm,schiphol . Check out this “Na dagen op de ic werkt Sehraz (16) nu weer in kapperszaak” video below:


Meer video’s zien? Download onze app:
Heel Nederland leefde met Sehraz (16) en zijn familie mee toen hij met corona op de ic kwam te liggen. Hij werd zeven dagen in slaap gehouden, maar krabbelde weer op. Nu geeft hij zijn vrienden weer een ‘freshe coupe’ in de zaak van zijn broer…(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.