Newest video release related tonl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “SEBERAPA CEPAT ARJEN ROBBEN THE SPEEDMAN ? (Bayern Munchen, Real Madrid, Chelsea, PSV)” video below:


Arjen Robben adalah salah satu winger hebat dimasanya. Dia adalah satu-satunya pemain yang mendapat julukan “The Speedman”. Lantas secepat apa Robben, simak kisahnya.

TONTON JUGA :
KISAH PESEPAKBOLA DUNIA

SEJARAH

TOP…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.