Newest video updates regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “TELETUBBIES take on BEYONCÉ and ONE DIRECTION! | Auditions | BGT 2022” video below:


It’s Teletubbies like you’ve NEVER seen them before! Dancing to One Direction’s ‘Best Song Ever’ and Beyoncé’s ‘Single Ladies, you’re sure to have a TUBBYTASTIC time watching this one!

See more from Britain’s Got Talent at

Catch up on…
ITV Hub:
STV Player:

SUBSCRIBE:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.