Latest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “”Trans People Are ALLOWED To Be OFFENDED!” Trans Comedian on Ricky Gervais’ Comedy” video below:


Just hours after Ricky Gervais dropped a new stand-up show on Netflix, there has been backlash from the trans community over a few jokes about trans people. So trans comedian Dahlia Belle and film writer and actor John Waters joined Piers Morgan to discuss this debate and whether these issues are allowed to be joked about.

Subscribe to stay up-to-date on all Uncensored content.

Follow Piers…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.