Latest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “”What Is A Woman? ME!” Dame Joan Collins On Trans Debate | PMU” video below:


Actress, author and Dame Joan Collins joins Piers Morgan in the studio in the lead-up to the Queen’s Platinum Jubilee next week. Joan is going to be taking part as part of the Dames in Jags and will be part of the massive ceremony. She goes on to discuss how she is a massive royalist and ‘loves the Queen’, so it was a real honour for her to be invited. They also go on to discuss the tragic…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.