Latest video release related tonl news,nl news covid,klm,schiphol . Have a look at this “Zo wordt de lockdown in Nederland stap voor stap versoepeld” video below:


Gisteravond kondigde premier Mark Rutte de nieuwe stappen in de coronacrisis aan. Vanaf 11 mei gaan de eerste versoepelingen van de intelligente lockdown in en mogen bijvoorbeeld kappers weer aan het werk. Later gaan ook de terrassen open en weer later zijn alle sporten toegestaan.

Meer video’s zien? Download onze app: ..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.