Newest video updates regardingjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Watch this “Former Minneapolis Officer Derek Chauvin Sentenced to 21 Years in Federal Prison” video below:


Former Minneapolis police officer Derek Chauvin was sentenced to 252 months in prison with 5 years of supervision upon his release. Chauvin pleaded guilty to violating George Floyd’s civil rights in the 2020 incident.

#DerekChauvin #GeorgeFloyd #LawAndCrime

STAY UP-TO-DATE WITH THE LAW&CRIME NETWORK:
Watch Law&Crime Network on YouTubeTV:
Where To Watch Law&Crime…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.