Newest video release aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Check out this “Domste actie ooit onder invloed? | NACHTWACHT \ Amsterdam pt. 2 | Rembrandtplein” video below:


Vanavond waakt Nixon over het nachtleven van Amsterdam in de serie Nachtwacht!

Gewapend met een microfoon en een magazijn vragen, marcheert hij langs clubs, bars en kebabzaken.

0:00 intro
0:12 Ga je los vanavond? – Rembrandtplein
1:09 Melkweg
1:45 Domste actie onder invloed
3:05 Rembrandtplein
4:38 Waar ga je morgen spijt van krijgen?
5:09 Wat mogen je ouders niet van je weten?
5:29…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.