Latest video release related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Mogen er ook kinderen naar de ruimte?” video below:


Dat astronauten de ruimte ingaan is niet nieuw. Wel is het een trend van de laatste jaren dat volwassen toeristen met een raket meegaan. Maar nog nooit ging er een kind de ruimte in. Rose stuurde ons hier een vraag over. Mogen er ook kinderen naar de ruimte? #ruimtevaart #andrekuipers jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.