Latest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Bekende YouTubers boksen voor views en geld” video below:


Twee van de bekendste YouTubers van de wereld gaan samen de boksring in. In Manchester vechten Logan Paul (18 miljoen abonnees) en de KSI (19 miljoen abonnees) een echte wedstrijd tegen elkaar.

De YouTubers denken met de wedstrijd niet alleen veel views te krijgen, maar ook heel veel geld te verdienen. Ze maken al maanden video’s over de voorbereiding en proberen elkaar te beledigen. Allemaal…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.