Newest video release regarding vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Check out this “Kinderen uren in politiecel na diefstal koekjes” video below:


Kinderen die iets pikken, belanden steeds vaker in een cel op het politiebureau. Volgens deskundigen gaat het om honderden kinderen per jaar. Het mag volgens de wet, maar kinderrechtenorganisaties en jeugdadvocaten vinden het niet goed.

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer NOS Jeugdjournaal?…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.