Newest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Check out this “Strongest MMA Fighter – Top 7 Brutal Knockouts Against Monsters” video below:


Alistair Overeem is the most brutal heavyweight fighter in MMA and kickboxing during 2008-2011. He was a monster destroying monsters. During his peak “Ubereem” state, he was feared by all, and you could see it clearly in the stare downs. Looking like a super hero built in a lab, he took the kickboxing world by storm… defeating world champions and legends in the most historic rise in K-1…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.