Newest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “Alistair Overeem – The Most Brutal Fighter In Kickboxing History” video below:


Alistair Overeem is a Dutch veteran of the sport of mixed martial arts and kickboxing. Having made his combat sports debut in 1999, he has earned some illustrious titles such as K-1 World Grand Prix, Strikeforce Heavyweight, and Dream Heavyweight Champion. He was also the first fighter to simultaneously hold world titles in MMA and K-1 kickboxing. Stay tuned to the end of the video as we go…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.