Latest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Check out this “GRŠE – SIP (OFFICIAL VIDEO)” video below:


► Tekst : Grše
► Instrumental : Lockroom, El Maar
► Aranžman : Lockroom, El Maar, Grše
► Mix / Master: Lockroom
► Directed: Ana Cindric, Luka Matković
► Camera: Luka Matkovic
► Edit: Luka Matkovic, Ana Cindric
► Grade: Luka Matkovic
► Gaffer: Luka Krizanac
► Vhs, 3d gifs,on set photographer:Ana Cindric
► BTS photographer: Shotbydino
► Styling: Ira Rumora
►…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.