Latest video updates aboutjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Watch this “How Did Eredivisie Teams Get Their Names & Nicknames?” video below:


The Eredivisie is the first league of football in the Netherlands with several internationally acclaimed clubs playing in it such as Ajax from Amsterdam, Feyenoord from Rotterdam and PSV from Eindhoven. But where did the names and nicknames of these Dutch clubs come from?

Music Used:
Envision – Kevin MacLeod
Smash Sketch – Kevin MacLeod
Yallahs – Kevin MacLeod
Finding the Balance – Kevin…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.