Latest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “Rico Verhoeven: “Badr mag TROTS zijn!”” video below:


Badr Hari en Alistair Overeem namen het tegen elkaar op in de Gelredome tijdens Collision 4. Ouassima was aanwezig tijdens het event en sprak onder andere Remi Bonjasky, Rico Verhoeven, Levi Rigters en Tyjani Beztati.

ABONNEER voor MEER:

WEBSITE:
FACEBOOK:
INSTAGRAM:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.