Newest video updates regardingnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “Overeem sloopt Badr en wacht op Rico: ‘Nul kans!'” video below:


Alistair Overeem is vrijwel zeker de volgende tegenstander van kampioen Rico Verhoeven. Badr Hari ging na een paar tikkies traditiegetrouw naar de vlakte en kondigde zijn afscheid aan. #pownews #jamiereuter #glory

🚨 Steun PowNed, word lid:

⭐ Ontdek meer van PowNed op onze website en socials!

► Website:
► Facebook:…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.