Newest video release related tonl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Watch this “Strongest MMA Fighter vs. Scariest Kickboxer: Badr Hari vs Alistair Overeem” video below:


Badr Hari vs. Alistair Overeem 3 is one of the most epic trilogy in kickboxing history. Why? Because the history behind their first match and second match is as historic as it comes. Coming from MMA, Overeem took on the kickboxing world and destroyed some of the greatest of all time. Badr, one of the most explosive kickboxers of all time, was first humiliated by his loss to Overeem. Then in…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.