Newest video updates about vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Have a look at this “Zijn dit de paralympische sporters van de toekomst?” video below:


Rolstoelbasketballen, tafeltennissen, zit-volleyballen of snowboarden met een kunstbeen: in sportcentrum Papendal in Arnhem was vandaag een speciale talenten-dag voor paralympische sporters. Dat zijn sporters met een beperking.

Op deze dag zoeken coaches nieuw talent voor allerlei sporten. Er doen ook 18 kinderen mee. Zij kunnen allerlei sporten proberen om erachter te komen waar ze goed in…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.