Newest video release aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Watch this “Alistair over gevecht tegen Badr: “Staat veel op het spel” | Glory Collision 4″ video below:


Op 8 oktober is het zover: Glory Collision 4, met het veelbelovende hoofdgevecht Badr Hari vs. Alistair Overeem. Welke van deze twee legendarische kickboksers wint dit derde, beslissende gevecht? Alistair weet het wel…

Glory Collision 4 zie je zaterdag 8 oktober live bij Videoland vanaf 19:30.

Tijdens Collision 4 zie je ook de volgende partijen:
– Van Soest vs. Moussaddak
– Maslobojev vs……(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.