Latest video updates related tojim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Check out this “‘Historic’: See George Floyd’s Killer Sentenced To 22.5 Years After Global Police Reckoning” video below:


Former Minnesota police officer Derek Chauvin was sentenced to 22.5 years in prison for the murder of George Floyd. Chauvin gave a statement during the proceedings with a cryptic and odd reference to peace of mind. MSNBC’s Chief Legal Correspondent Ari Melber reports on the rare outcome.
(This interview is from MSNBC’s “The Beat with Ari Melber, a news show covering politics, law and…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.