Latest video release aboutnl news,crypto nieuws,boudewijn de groot,zij aan zij,psv,koningsspelen spellen,pasveer,portugal – frankrijk,duitsland – hongarije,zweden polen,messi,badr hari,nachtwacht . Have a look at this “LIVE Glory 81 prelims: Boapeah vs. Kröger & Wunn vs. Darrazi” video below:


Kickboksevent Glory 81 staat op het punt los te barsten, met gevechten tussen onder anderen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi! Tot het zover is om 20:00 uur en je Glory 81 live kunt zien via Videoland, kijk je hier de prelims. Dat zijn twee gevechten: Michael Boapeah vs. Florian Kröger in de Middleweight-divisie en Chris Wunn vs. Ilias Darrazi in de Lightweight-divisie.

Je kijkt vanaf…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.