Latest video release aboutjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Watch this “Derek Chauvin sentenced to 22.5 years for George Floyd’s murder” video below:


Former Minneapolis police officer Derek Chauvin was sentenced to 22.5 years in prison for the murder of George Floyd. Floyd’s family addressed Chauvin before he was sentenced. Jamie Yuccas reports.

“CBS Evening News with Norah O’Donnell” delivers the latest news and original reporting, and goes beyond the headlines with context and depth. Catch the CBS Evening News every weekday night at…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.