Newest video updates related to vrouw,dames,julia sinning,beitske visser,lisa loeb,romy schonberger. Watch this “Schoolfoto van Dorien (13) hangt op verkeersborden over de hele wereld” video below:


Hoe vind jij het om op de schoolfoto te gaan? Dorien uit Den Haag vond het verschrikkelijk toen ze 13 jaar was. Ze had toen net een blokjesbeugel en wilde niet lachen. Die schoolfoto van haar hangt over de hele wereld!

#schoolfoto #dorien #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeën? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal:

Meer…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.