Latest video updates regardingjim steinman,astrid joosten,derek chauvin,barby kelly,lunteren,apple,hengelo,tim knol,earth day,ajax utrecht,barcelona,nederlands elftal,reiss nelson,ed asner,john de mol,max verstappen. Check out this “Derek Chauvin jailed for 22.5 years for murder of George Floyd  – BBC News” video below:


A judge in the US city of Minneapolis has sentenced the former police officer, Derek Chauvin, to 22 and half years in jail, for the murder of George Floyd.

The 46-year-old African American died in May last year, after Chauvin knelt on his neck for more than nine minutes during his arrest.

The lawyer for Mr Floyd’s family said the sentence was “historic, bringing America a step closer to…..(read more)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op deze website gebruiken we tools van eerste of derde partij die kleine bestanden (cookies) op uw apparaat opslaan. Cookies worden normaal gesproken gebruikt om de site correct te laten werken (technische cookies), om navigatiegebruiksrapporten te genereren (statistische cookies) en om gepast te adverteren voor onze diensten / producten (profielcookies). We kunnen technische cookies direct gebruiken, maar u heeft het recht om te kiezen of u statistische en profileringscookies wel of niet wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden.